کسی که بیشتر از ۳ دفعه پشت سر هم بهت گفت:
ازت متنفرم
عاشقته “تضمینی”
چه فرقی دارد
پُشت میله ها باشی
یا در خیابان های شهر در حال قدم زدن
وقتی که آرزوهایت
در حبس باشند. ادامه مطلب ...
جذابیت دو لایه دارد: لایه اول سطحی تر است و به خصوصیات ظاهری شما برمی گردد، و لایه دوم عمیق تر است و به رفتارها، طرز تفکر و درونیات شما مربوط می شود. شما برای اینکه جذاب تر شوید باید روی هر دو لایه کار کنید
مجله موفقیت: بعضی وقت ها آدم ها در یک نگاه عاشق می شوند، شاید به این خاطر که شما با تصویری که از زن یا مرد رویایی در ذهنشان دارند مطابقت دارید، یا شاید به خاطر خصوصیات ظاهری تان، یا به خاطر اینکه در شرایط خاصی شما را دیده اند، یا هر چیز دیگری. بعضی وقت ها هم یک روند نسبتا طولانی می گذرد تا کسی به شما علاقه مند شود. طرف مقابل شما هر طوری که عاشق شما شده باشد، شما می توانید عشق او نسبت به خودتان را از این هم سوزان تر کنید و برایش جذاب تر شوید.
ساعت ۲ نصف شب در یک اتاق دانشجویی
ساعت ۳ نصف شب کل خوابگاه منهای سرپرست
ساعت ۴ صبح هنگام خواب
وضعیت تحصیل در خوابگاه
اولین روزهای خوابگاه
گفت و گوی صمیمانه برسرآماده کردن صبحانه بعد از گذست چند روز
پایان گفت و گو
امکانات غذایی در خوابگاه
طریقه ظرف شستن در خوابگاه
اواخر ترم وضعیت ۷۰درصد دانشجویان
و این هم آخر عاقبتش!!
اختراع کنسرو در سال 1795، ناپلئون بناپارت، فرماندهی ارتش فرانسه را برعهده داشت. در آن زمان، ارسال موادغذایی به مناطق جنگی مدت زمان نسبتاً زیادی طول میکشید و در نتیجه، مواد غذایی فاسد میگردید. از اینرو، ناپلئون بناپارت در جستجوی روشی برآمد که با استفاده از آن از فساد موادغذایی جلوگیری شود. در آن زمان، مردی به نام نیکولاس فرانکو آپرت دست به ابتکار تازهای زد. او پس از جوشاندن موادغذایی در ظروف شیشهای، در آنها را با چوب پنبه بست تا از ورود میکروب جلوگیری کند. نیکولاس توانست با استفاده از این روش، مانع نفوذ میکروب به موادغذایی و در نتیجه سالم ماندن آنها گردد.